Pallareses i Pallaresos estem de sort, la consulta sobiranista ha arribat!!!

Hem creat la plataforma ciutadana “Lo Pallars decideix”, amb l’objectiu de promoure l’organització de consultes sobre la independència als municipis del Pallars i oferir suport a les diferents comissions locals que es puguin crear.
El nostre objectiu serà promoure aquest acte de llibertat i democràcia en les nostres terres amb la intenció de fer les consultes el dia 25 d’abril del 2010, i reunir el màxim nombre de participants independentment de quina sigui la seva opinió i opció de vot.

Per a qualsevol dubte, pregunta o el que sigui pots contactar amb nosaltres escrivint-nos
a lopallarsdecideix@gmail.com

I ara també estem al Facebook

la consulta sobiranista ja està aquí

Pallareses i Pallaresos
estem de sort, la consulta sobiranista ha arribat!!!


Aquest diumenge 27 de desembre del 2009 s’ha celebrat al Comú de Particulars de La Pobla de Segur l’assemblea constituent de la plataforma ciutadana “Lo Pallars decideix”, amb l’objectiu de promoure l’organització de consultes sobre la independència als municipis del Pallars i oferir suport a les diferents comissions locals que es puguin crear.

Amb l’assistència de representants de diferents entitats i ciutadans de tota la comarca, inicialment s’han organitzat grups de treball a 8 municipis del Jussà : Conca de D’alt, Isona i Conca Dellà, La Pobla de Segur, La Torre de Capdella, Llimiana, Salàs de Pallars, Senterada i Tremp, i 2 del Sobirà : Farrera i Sort.

Els membres de la plataforma demanaran a la ciutadania, a totes les entitats i als partits polítics la seva adhesió i col·laboració, amb la intenció de fer les consultes el 25 d’abril, i també demanaran a tots els ajuntaments que es voti una moció a favor de suport a les consultes.

Posted by LoPallarsDecideix on 2:25 p. m.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada