Pallareses i Pallaresos estem de sort, la consulta sobiranista ha arribat!!!

Hem creat la plataforma ciutadana “Lo Pallars decideix”, amb l’objectiu de promoure l’organització de consultes sobre la independència als municipis del Pallars i oferir suport a les diferents comissions locals que es puguin crear.
El nostre objectiu serà promoure aquest acte de llibertat i democràcia en les nostres terres amb la intenció de fer les consultes el dia 25 d’abril del 2010, i reunir el màxim nombre de participants independentment de quina sigui la seva opinió i opció de vot.

Per a qualsevol dubte, pregunta o el que sigui pots contactar amb nosaltres escrivint-nos
a lopallarsdecideix@gmail.com

I ara també estem al Facebook

"La Vall Fosca decideix"

El passat 15 de gener del 2010 va tenir lloc a l'Ajuntament de La Torre de Capdella una reunió informativa amb l’objectiu de donar a conèixer a la població del municipi la creació de coordinadora local “La Vall Fosca decideix” com a plataforma oberta a la ciutadania per tal d’organitzar la consulta popular sobre la independència de Catalunya al municipi de la Torre de Capdella.
La reunió va ser molt amena i es van explicar diferents aspectes relacionats amb la consulta com les diferentes modalitats de vot, anticipat o en l'urna, tasques del voluntariat o vies de finançament.

A més, agraïr a l'Ajuntament de La Torre de Capdella que ens cedís un espai on duur a terme la reunió.

Posted by LoPallarsDecideix on 2:00 p. m.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada