Pallareses i Pallaresos estem de sort, la consulta sobiranista ha arribat!!!

Hem creat la plataforma ciutadana “Lo Pallars decideix”, amb l’objectiu de promoure l’organització de consultes sobre la independència als municipis del Pallars i oferir suport a les diferents comissions locals que es puguin crear.
El nostre objectiu serà promoure aquest acte de llibertat i democràcia en les nostres terres amb la intenció de fer les consultes el dia 25 d’abril del 2010, i reunir el màxim nombre de participants independentment de quina sigui la seva opinió i opció de vot.

Per a qualsevol dubte, pregunta o el que sigui pots contactar amb nosaltres escrivint-nos
a lopallarsdecideix@gmail.com

I ara també estem al Facebook

Presentació a la Conca Dellà


Dimecres dia 20 ens vam reunir al local de la Penya del Barça, d'Isona, per a fer la presentació a la Conca Dellà i organitzar la Comissió local.

Amb la presència de representants de diferents entitats del municipi i ciutadania de diferents pobles vam explicar la creació de la Coordinadora comarcal per a donar un impuls a les consultes, els motius per fer-les i aspectes del seu protocol organitzatiu, incidint en la conveniència de recollir el vot anticipat durant les dues o tres setmanes anteriors a la consulta pels diferents pobles i facilitar la possibilitat de votar a aquells que per motius de feina o estudi no resideixen habitualment en el nostre municipi.

Es va considerar convenient que la Comissió local tingués com a mínim un representant de cada poble del municipi, oferint-se coordinadors per la majoria, durant els propers dies es completarà la Comissió i es començarà a treballar en l'organització de la consulta prevista pel 25 d'abril.

Posted by LoPallarsDecideix on 2:17 p. m.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada