Pallareses i Pallaresos estem de sort, la consulta sobiranista ha arribat!!!

Hem creat la plataforma ciutadana “Lo Pallars decideix”, amb l’objectiu de promoure l’organització de consultes sobre la independència als municipis del Pallars i oferir suport a les diferents comissions locals que es puguin crear.
El nostre objectiu serà promoure aquest acte de llibertat i democràcia en les nostres terres amb la intenció de fer les consultes el dia 25 d’abril del 2010, i reunir el màxim nombre de participants independentment de quina sigui la seva opinió i opció de vot.

Per a qualsevol dubte, pregunta o el que sigui pots contactar amb nosaltres escrivint-nos
a lopallarsdecideix@gmail.com

I ara també estem al Facebook

Acte públic a Sort

Aquest dissabte passat dia 20 de març la Comissió Organitzadora Local de Sort per la Consulta sobre la Independència va celebrar un acte públic de presentació de la campanya per la Consulta. Es va anunciar al públic de Sort que es convocarà l'esmentada consulta el proper 25 d'abril, coincidint amb diversos municipis més del Pallars Sobirà i del Jussà que també ho estan organitzant per la mateixa data: Alt Àneu, Esterri d'Àneu, La Guingueta d'Àneu, Farrera, Tremp, La Pobla de Segur, Isona i Conca Dellà, La Torre de Capdella, Llimiana, Senterada i Conca de Dalt.

En tots aquests municipis les respectives comissions organitzadores, agrupades en una coordinadora anomenada "Lo Pallars Decideix", ja estan repartint material informatiu als ciutadans i organitzant actes de campanya.

El principal objectiu de la comissió de Sort, igual que en els altres municipis, és aconseguir la màxima participació. Per això es proposen iniciar la recollida del vot anticipat ja durant la Setmana Santa, donat que tradicionalment en aquestes dates moltes persones empadronades al municipi però residents a fora acostumen a ser-hi. D'altra banda, el vot anticipat facilitarà el vot als residents als nuclis agregats del municipi.

Actualment 168 municipis arreu de Catalunya han declarat la intenció de celebrar la Cosulta el 25 d'abril, entre ells diverses capitals de comarca, i Lleida i Girona.
A Sort ja es va aprovar el novembre passat una moció de suport a les consultes

Posted by LoPallarsDecideix on 1:33 p. m.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada