Pallareses i Pallaresos estem de sort, la consulta sobiranista ha arribat!!!

Hem creat la plataforma ciutadana “Lo Pallars decideix”, amb l’objectiu de promoure l’organització de consultes sobre la independència als municipis del Pallars i oferir suport a les diferents comissions locals que es puguin crear.
El nostre objectiu serà promoure aquest acte de llibertat i democràcia en les nostres terres amb la intenció de fer les consultes el dia 25 d’abril del 2010, i reunir el màxim nombre de participants independentment de quina sigui la seva opinió i opció de vot.

Per a qualsevol dubte, pregunta o el que sigui pots contactar amb nosaltres escrivint-nos
a lopallarsdecideix@gmail.com

I ara també estem al Facebook

Comença el Vot Anticipat a la Conca Dellà

Aquest dissabte, durant una reunió de la comissió local La Conca Dellà Decideix, hem acordat començar a recollir el vot anticipat a diferents pobles del municipi durant els dies de Setmana Santa.

El diumenge dia 4 d'abril ho farem a Benavent, Biscarri, Sant Romà, Figuerola, Conques, Orcau i Basturs, en diferents horaris dels que informarem en un fulletó properament.
El matí del dilluns de Pasqua, dia 5, de les 11 fins les 14 hores ens trobareu als aplecs de La Posa i de Les Esplugues.
El 25 d'abril, jornada de la consulta, podreu votar a Figuerola i a Isona, en els col·legis habilitats.

Recordeu que per a poder votar haureu de demostrar la vostra residencia al municipi amb el Dni o un certificat d'empadronament

.
Posted by LoPallarsDecideix on 6:05 p. m.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada