Pallareses i Pallaresos estem de sort, la consulta sobiranista ha arribat!!!

Hem creat la plataforma ciutadana “Lo Pallars decideix”, amb l’objectiu de promoure l’organització de consultes sobre la independència als municipis del Pallars i oferir suport a les diferents comissions locals que es puguin crear.
El nostre objectiu serà promoure aquest acte de llibertat i democràcia en les nostres terres amb la intenció de fer les consultes el dia 25 d’abril del 2010, i reunir el màxim nombre de participants independentment de quina sigui la seva opinió i opció de vot.

Per a qualsevol dubte, pregunta o el que sigui pots contactar amb nosaltres escrivint-nos
a lopallarsdecideix@gmail.com

I ara també estem al Facebook

77 municipis organitzaran consultes sobiranistes el pròxim 28 de febrer

Un total de 77 municipis pertanyents a 25 comarques tenen previst organitzar consultes sobre la independència de Catalunya el pròxim 28 de febrer, en la segona gran jornada de plebiscits convocada després de la del 13 de desembre. En aquesta ocasió són gairebé 300.000 els ciutadans que podran votar.

Segons la coordinadora nacional de les consultes, entre els municipis on se celebrarà la cita amb les urnes figuren El Vendrell (Baix Penedès), Molins de Rei (Baix Llobregat), Palafrugell (Baix Empordà), Vilassar de Mar (Maresme), Palamós (Baix Empordà), Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental) i Caldes de Montbui (Vallès Oriental).Llegeix la noticia completa a: avui.cat

Posted by LoPallarsDecideix on 12:53 p. m.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada