Pallareses i Pallaresos estem de sort, la consulta sobiranista ha arribat!!!

Hem creat la plataforma ciutadana “Lo Pallars decideix”, amb l’objectiu de promoure l’organització de consultes sobre la independència als municipis del Pallars i oferir suport a les diferents comissions locals que es puguin crear.
El nostre objectiu serà promoure aquest acte de llibertat i democràcia en les nostres terres amb la intenció de fer les consultes el dia 25 d’abril del 2010, i reunir el màxim nombre de participants independentment de quina sigui la seva opinió i opció de vot.

Per a qualsevol dubte, pregunta o el que sigui pots contactar amb nosaltres escrivint-nos
a lopallarsdecideix@gmail.com

I ara també estem al Facebook

Acte Central 21 de febrer Consulta sobre la Independència


Benvolguts/des companys i companyes,

El proper Diumenge 21 de febrer a les 11h, a la ciutat del Vendrell, es celebrarà l’Acte Central de la Consulta sobre la Independència.


En l’acte intervindran representants de les Comissions organitzadores locals que organitzen la Consulta sobre la Independència el 28 de febrer i comptarà amb actuacions musicals i de cultura popular. En els propers dies us anirem donant més detalls sobre les activitats previstes.

L’entrada és gratuïta i us demanem un esforç per poder fer una altra demostració de força, social i mediàtica, que ens permeti afrontar la jornada del 28 de febrer amb la màxima empenta i il·lusió.

Atentament,

Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la Independència.


Posted by LoPallarsDecideix on 5:52 p. m.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada