Pallareses i Pallaresos estem de sort, la consulta sobiranista ha arribat!!!

Hem creat la plataforma ciutadana “Lo Pallars decideix”, amb l’objectiu de promoure l’organització de consultes sobre la independència als municipis del Pallars i oferir suport a les diferents comissions locals que es puguin crear.
El nostre objectiu serà promoure aquest acte de llibertat i democràcia en les nostres terres amb la intenció de fer les consultes el dia 25 d’abril del 2010, i reunir el màxim nombre de participants independentment de quina sigui la seva opinió i opció de vot.

Per a qualsevol dubte, pregunta o el que sigui pots contactar amb nosaltres escrivint-nos
a lopallarsdecideix@gmail.com

I ara també estem al Facebook

Girona Decideix es reorganitza per tirar endavant la consulta

Girona Decideix ha acordat constituir una junta amb caràcter executiu que actuarà de forma col·legiada per garantir la celebració de la consulta el proper 25 d’abril. La junta la forma un nombre reduït de persones, que ja han estat treballant en l’organització i que ara intensificaran la seva dedicació al projecte. Per a la preparació de la consulta se seguiran els protocols que es van discutir i aprovar en l’assemblea celebrada el dijous dia 21 de gener.

Les entitats que han impulsat la consulta ADAC, El Forn i Òmnium i els partits que hi donen suport, Convergència, la CUP, Esquerra i EUiA, expressen la seva confiança en la junta i manifesten el seu convenciment que aquesta fórmula permetrà dur a terme les tasques d’organització de forma eficaç i en el termini previst.

Des de Girona Decideix es valora molt positivament la resposta ciutadana en els dos actes que s’han organitzat fins ara, així com també el ritme d’inscripció de voluntaris.

Els membres de la junta compten amb la col·laboració de persones que han organitzat consultes en altres municipis i tindran en compte l’experiència que puguin aportar.

Posted by LoPallarsDecideix on 12:46 p. m.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada