Pallareses i Pallaresos estem de sort, la consulta sobiranista ha arribat!!!

Hem creat la plataforma ciutadana “Lo Pallars decideix”, amb l’objectiu de promoure l’organització de consultes sobre la independència als municipis del Pallars i oferir suport a les diferents comissions locals que es puguin crear.
El nostre objectiu serà promoure aquest acte de llibertat i democràcia en les nostres terres amb la intenció de fer les consultes el dia 25 d’abril del 2010, i reunir el màxim nombre de participants independentment de quina sigui la seva opinió i opció de vot.

Per a qualsevol dubte, pregunta o el que sigui pots contactar amb nosaltres escrivint-nos
a lopallarsdecideix@gmail.com

I ara també estem al Facebook

EL CONSELL COMARCAL DE LA NOGUERA APROVA PER UNANIMITAT UNA MOCIÓ A FAVOR DE LA CONSULTA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA


És el primer Consell de les comarques lleidatanes que ho fa.

Aquest dijous 4 de febrer de 2009 el Ple del Consell Comarcal de la Noguera ha debatut en sessió ordinària una moció a favor de les consultes. Finalment la moció ha estat aprovada per unanimitat dels vots dels 19 consellers que conformen el Ple de l’ens (5 d’ERC, 5 del PSC i 9 de CiU).

La iniciativa l´ha presentat el President del Consell Comarcal, Vicent Font (del grup d´ERC), que ha sotmès a votació una esmena que entre d´altres coses donava suport a les consultes sobre la independència, reivindicava per a Catalunya el dret a decidir, i feia una crida a tots els ciutadans de la Noguera a tirar endavant amb les consultes a tots els 30 municipis de la comarca.


Cal remarcar que és el primer Consell Comarcal de les terres de Lleida que ha sotmès a votació una moció a favor de les consultes populars sobre la independència de Catalunya. Dos municipis de la comarca van fer la consulta el 13 de desembre (Artesa de Segre i Ponts) i un la farà el 28 de febrer (Montgai). Però el gruix important de municipis la duran a terme el 25 d´abril. Ja hi ha mitja dotzena de municipis confirmats, entre ells la capital de la comarca, Balaguer.

Posted by LoPallarsDecideix on 4:37 p. m.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada